perjantai 17. heinäkuuta 2015

Kaksi ihanaa


Nämä sadepäivät on ihan parhaita elokuvien katseluun. Tuntuu, etten ole hetkeen katsonut mitään sellaisia elokuvia, joista olisin oikeasti innostunut. Nämä kaksi oli kuitenkin aivan ihania, aika erilaisia, mutta ihania.
what if
What If
Wallace tutustuu kotibileissä persoonalliseen Chantryyn. Wallacesta ja Chantrysta tulee pian läheiset ystävät, mutta Chantryn pitkäaikaisen poikaystävän muutto Dubliniin saa elämän kulkeutumaan uusille erilaisille raiteille. Mitä jos paras ystävä onkin elämäsi rakkaus? Ja mitä jos ei olekaan?
Jos söpöt vaatteet, hassu huumori ja ne vähän nolot, mutta niin arkipäiväiset tilanteet kiinnostaa niin suosittelen vahvasti katsomaan tämän. Ja vinkki: älä katso traileria vaan katso suoraan koko elokuva !

SONG ONE
Song One
Franny saa kuulla veljensä joutuneen onnettomuuteen. Äidistään ja veljestään vieraantunut Franny palaa New Yorkiin ja alkaa tutustua veljensä elämään tämän muistikirjan kautta. Muistikirja johdattaa Frannyn nuoren muusikon jäljille. Song One on hieman melankolinen, sympaattinen ja toivoa täynnä.
Jos innostut täydellisen suloisista muusikkopojista, Anne Hathawaysta, vanhoista tavaroista ja folk-musiikista niin tämä on just ihan sopiva elokuva katsottavaksi.2 kommenttia:

  1. tuli hyvään kohtaan tää kun juuri aattelin tänään vuokrata jonkun elokuvan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jes, hyvä !! kumpikin on kyllä niiin kivoja

      Poista

hei olette ihania !