tiistai 1. syyskuuta 2015

Ihana Ansari

IMG_8474_1 IMG_8450_ IMG_8452_

Vietettiin viime viikolla kahvilakerhon kanssa ihana ilta Lapinniemen Ansarissa. Voi ihana Ansari !! Ulkona oli meille juuri täydellinen katos omenapuiden alla tuona lämpimänä alkusyksyn iltana. Ja ilmassa oli jo selvä lupaus syksystä. En käsitä, miten kesti näin kauan mennä käymään, mutta kerta ei jää viimeiseksi. 

Kahvila Ansari on vanhan  puuvillatehtailijan rouvan kasvihuoneeseen perustettu kahvila. Paikka on niin kaunis aurinkoisine terasseineen ja viehättävine lasikattoineen. Haaveilen jo pimenevistä sadeilloista ja kirjan sivujen kahinasta, kun sade ropisee voimalla lasikattoon.

4 kommenttia:

 1. voi, minua niin harmittaa etten kuulu mihinkään kahvilakerhoon kun täällä ei sellaista ole... melkein tekisi mieli matkustaa johonkin kerhoon aina tapaamisten tullen, mutta voisi tulla vähän liian kalliiksi opiskelijabudjetille ja sitten en tiedä osaisinko olla, kun kaikki muut tuntevat jo toisensa ja mie olen vähän hassu ja ujo ja en sitten kuitenkaan, mutta hassu kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi! Oletko huomannut jeminan blogissa on linkki kahvilakerhohaku-ryhmään? Siellä tehdään uusia kerhoja uusille paikkakunnille! Olet söpö, ja vähän hassu saa aina olla !

   Poista
 2. Haha ihanaa että mun ja Irinan ensikohtaamisesta on nyt dokumenttia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toi kuva oli niin ihanan aito ja kaikkea niin oli pakko laittaa tännekin :- 3

   Poista

hei olette ihania !