keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Kukista, kissasta ja syksystä


On ollut sellaisia aikoja, kun kaikki tuntuu vähän liian painavalta omilla harteilla. On kuitenkin aina niitä pieniä ihania juttuja, jotka ilahduttaa.

IMG_9741_tIMG_9730_
Poimin kukkakedolta kauniin kirjavan kimpun viime viikonlopun syysjuhliin. Minulla oli juhlat siis. Oli rakkaita ihmisiä sylikaupalla halittaviksi, naurua ja hyviä syötäviä. Minä leivoin kolme piirakkaa ja olin ylpeä. Piirakkavuoat tyhjenivät nopeasti ja lautapelit unohtuivat hyllyyn puheensorinan tieltä. 
Ja minkä ihanan kimpun näistä sainkaan tarjoilupöytään.
IMG_9677_ IMG_9694_
Mattomytyssä uinaileva Paavo. Paavoa saa aina välillä oikein etsiä meiltä kotoa, vaikka luulisi, ettei täällä meidän kaksiossa nyt niin paljon ole koloja minne voisi yksi kisu hukkua. Yhtenä iltana kotiin tullessani Paavoa ei näkynyt missään, ei kiipeilypuussa, sohvalla, sängyn alla eikä vaatekaapissakaan. Lopulta löysin uinuvan, tuhisevan kisun meidän tuuletusta odottaneen villamattomytyn sisältä. On se niin kultainen pikkutyyppi ! Toiset taisi olla herran itsensä aatokset, kun herätin iltaunilta...
IMG_10001 (6)_
Kahvilakerhon Lukupiiri. Minun lukuinto on ollut kadoksissa, tai oikeastaan pitäisi sanoa väsyksissä. Puolet sivuista jäi kääntämättä ja viimeiset sanat tietämättä. Minä nukahdin, ennen kuin sain sivun illalla loppuun ja unohdin jo ennen kuin heräsin. Nyt toivon, että lukupiiri innostaisi ja saisi sivut kääntymään taas helpommin. Sopivan löyhä aikataulu ja kivat kirjat, eiköhän niillä päästä taas iloisesti eteenpäin. Ensimmäinen kirja, taivaslaulu, on ihana.
IMG_9604_ IMG_9588_
Syksyn merkit. Nyt on silmille niin paljon kaikkea. Auringossa kultaisina hohtavia heiniä ja puista keltaisina alas leijailevia lehtiä. Ikkunalauta on täyttynyt kynttilöistä ja piirakat sienistä. Voi syksy.


4 kommenttia:

  1. Missä noin ihania kukkia on poimittavana? Paavo on niin söpö n__n

    VastaaPoista
  2. Oi kuinka ihania kuvia :-)

    http://matildanieminenmusic.blogspot.se

    VastaaPoista

hei olette ihania !