tiistai 15. syyskuuta 2015

Pakko rakastaa Zoe KazaniaJa Jake Johnsonia ja Paul Danoa.
theprettyone2 theprettyone
The Pretty One
Laurel ja Audrey ovat identtiset kaksoset. Laurel on aina ollut hieman omituinen seinäkukkanen, joka on jäänyt jumiin isänsä luo pikkukaupunkiin siskonsa Audreyn eläessä rempseämpää kaupunkielämää toisaalla. Kun Laurel traagisten tapahtumien seurauksena sekoitetaan siskoonsa, hän päättääkin ottaa tämän identiteetin ja jatkaa elämää siskonsa kengissä, kirjaimellisesti.

Jake Johnson on hurmaava, Zoe Kazan on hurmaava. Kaikki on hurmaavaa.


rubysparks2 rubysparks3
Ruby Sparks
Calvin on nuori, jumissa oleva kirjailija. Unestaan inspiroituneena hän luo viehättävän hahmon, Rubyn, joka saa Calvinin inspiraation heräämään eloon. Eräänä aamuna Ruby onkin muuttunut tarusta todellisuudeksi ja kokkaa aamiaista Calvinin keittiössä. Tästä alkaa monimutkainen rakkaustarina. 

kuvat x

Nämä kaksi elokuvaa on sellaisia, joista on vaikea kirjoittaa juuri mitään niin, ettei paljasta heti kaikkea. Parhaiten siis saat selvää katsomalla ne itse ! 
What If on edelleen suosikkini näkemistäni Zoen elokuvista, mutta pidin näistäkin. Nokkelia, vähän erilaisia rakkaustarinoita, jotka ei mene sen totutun kaavan mukaan. Ainakaan ihan kokonaan. Ja hei, onhan Zoe aika täydellinen.

ps. Minulla on tänään synttärit, hihii.

  

2 kommenttia:

 1. Heiii myöhäset synttärionnet ihanuus! ^_^

  & tää postaus tuli hyvään aikaan, oon kattonu netflixistä kaiken vähänkään mieluisen joten uudet elokuvavinkit oli tervetulleita. Tuo Ruby Sparks on ollut monta vuotta mun katsomis-listalla, siitä tulee muistoja mieleen kun olin ekaa kertaa Lontoossa ja ko.leffa oli siellä tullu ensi-iltaan just! :-)

  -m

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitokset! :-*

   Ihan sama juttu täällä! Netflix on koluttu kertaallen ympäri, mutta onneksi näitä kivoja elokuvia silti yhä löytyy. Ja voi mikä ihana muistoyhteys ! :- )

   Poista

hei olette ihania !