tiistai 20. lokakuuta 2015

VillatakkileirilläViikonloppuna oli taas ihana villatakkileiri. Ihania tyttöjä keskellä metsää, järven rannalla. Lippuviirejä ja jouluvaloja katon rajassa, patjameri lattialla, värityskirjoja siellä sun täällä. Oli ihania tyttöjä viime vuodelta ja ihania uusia tyttöjä. Kaikki niin sopivia yhdessä. 

Minä nauroin pitkälle yöhön, askartelin, istuin ovensuussa viltin alla, kun kuisti oli aamulla kylmä ja ystävän sydän liian raskas. Lauloin ujosti scandinavian music groupia ukulelen säestyksellä, tein varjoeläimiä yöseikkailulla taskulampun valossa, kuorin perunoita, nukuin majassa, sain värityskuvan valmiiksi ja poskeni kipeiksi nauramisesta. 


Parasta villatakkileirissä on kuitenkin aina valloittavan ihanat tytöt. Se miten tuntee kuuluvansa juuri sinne ja siihen hetkeen niiden jouluvalojen alle ja ymmärtää, kuinka elämässä on oikeastaan kaikki aika hyvin. Palatessa uskaltaa ajatella, että ehkä minäkin olen loppujen lopuksi ihan kiva tyttö.

10 kommenttia:

 1. Ooi mikä ihana leiri tuommonen on!? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meillä on facebookissa sellainen Jeminan perustama ihanien tyttöjen hyvinvointiryhmä nimeltä villatakkitytöt! viime vuonna joku keksi ehdottaa, että mentäisiin leirille ja nyt oltiin tänä vuonna jo toista kertaa :-}

   Poista
 2. voih näyttää ihanalta taas :-)

  VastaaPoista
 3. Oi vaikuttaa ihanalta leiriltä, mäki haluun! :-)

  Ps. I love organic

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oli kyllä niiiiiin kiva ja ihana leiri ! ehkä villatakkityttöihin otetaan uusia jäseniä ? :- )

   Poista
  2. Tuu nykäsee hihasta, jos joskus otetaan :-)

   Poista

hei olette ihania !