maanantai 9. marraskuuta 2015

Se ihana punainen


Syksy on aina sellainen pienten uudistumisten aika. Tämä on ollut ihana syksy silmille, mutta vähän painava mielelle ja harteille.


Yksi pieni hassu uudistus: ostin elämäni ensimmäisen baskerin. Vitsit, miten tykkään siitä. Kirkkaanpunainen on ihanan pirteä marraskuun harmaudessa. 
Ja onhan se aika Pariisi, hih.


8 kommenttia:

 1. voi miten ihana takki! mie olen ettiny semmosta lyhyehköä talvitakkia (ei toppatakkia), joka näyttäs kivalta hameiden kanssa, kun pitkän villakangastakin kanssa tulee usein vähän semmonen kokovartalomakkaraolo. onko tuo kuinka vanha?

  baskeri sopii sulle! mie olen mallallu jo useamman vuoden niitä, mutta ne ei vain tunnu istuvan minun päähän, ehkä se on liian iso :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin tämän nyt ihan tänä syksynä hennesiltä !
   Olin pitkään samaa mieltä, ettei baskerit oikein sovi mun päähän ja tukkaan ja kaikkeen, mutta kyllä se vaan nyt kuitenkin aika kivalta tuntuu ! Kiitos :- )

   Poista
  2. hiisi kun täällä ei ole divided-puolta niin en pääse sovittelemaan, nyt nimittäin himottaa tuo ihan kunnolla. nettikaupassa näyttää vielä olevan, niin onko tuo napakkaa kokoa? vai mahtuuko neule alle, jos ottaa about sen normi h&m-kokonsa? yritän arpoa, minkä koon valitten :D tai ehkä tilaan vain useamman sovitukseen...

   Poista
  3. Minulla on normi h&m-koko ja mahtuu vähän paksumpikin neule alle ja takki kiinni !

   Poista
  4. okei, kiitos konsultaatiosta! :) ja supereita kissoja uudessa postauksessa (vika miusu on paras!), onko tampereellakin nyt siis kisukahvila?

   Poista
  5. ole hyvä vain ! voi tuo viimeinen mauku oli niin pieni ja hentonen ihana. juu, tampereen kisukahvila on suomen ensimmäinen kissakahvila, täytti juuri vuoden kyseinen puati :- )

   Poista
 2. Ihana baskeri! Tosi ihana väri ja sopii sulle mielettömän hyvin.<3

  Ps. I love organic

  VastaaPoista

hei olette ihania !