torstai 31. joulukuuta 2015

Heihei 2015


 
Tämä vuosi on ollut aikamoinen. Monella tapaa antoisa, mutta myös kuluttava ja raskas. Oman arjen ja omien rutiinien löytäminen on vienyt aikansa ja muovautuvathan ne vielä tästä edelleen. Olen oppinut tuntemaan rajani paremmin, ehkä juuri siksi, että niitä venytetty ja kokeiltu. Välillä on käveltävä rohkeasti pois omalta mukavuusalueeltaan ja oltava rohkea. Tänään ajattelin kuinka hullulta tuntuu, että olen tehnyt töitä yrittäjänä nyt 2,5 vuotta. 
Mihin tämä aika oikein kuluu ?
 
Ollaan asuttu nyt hieman yli vuosi Kaarlen kanssa yhdessä ja onhan tästä tullut meille oma ihana pikkukoti. Sinikeltaisessa keittiössä tuntuu hyvältä juoda aamuteetä ja olohuoneen kukkaketo sulkee syliin, kun väsyttää. Tämän vuoden aikana olen kuitenkin myös todennut, ettei minusta ole kerrostalon asukiksi, ainakaan koko elämäkseni. Kaipaan sitä, kun saa kävellä ovesta suoraan omaan pihaan (vaikka se olisi aivan pikkuruinenkin) ja lukea kirjaa, juoda teetä ja katsella kuinka Paavo jahtaa kärpäsiä kuin suurikin saalistaja. Uskon, että kaikelle on aikansa, tämän haaveen kanssa täytyy vaan jaksaa odottaa vielä.
En ole varmaan koskaan tehnyt uudenvuodenlupauksia, mutta ensi vuodelta toivoisin joitakin asioita. Haluaisin lukea enemmän, enemmän, enemmän. Asetin itselleni hölmönä tämän vuoden alussa lukutavoitteen ja se meni ihan pipariksi. Tahtoisin myös käydä enemmän kahviloissa, opetella kutomaan villasukkia ja oppia paremmaksi ompelijaksi ! Eiköhän siinä ole jo aika sopivasti pieniä ajatuksen tasolla olevia tavoitteita huomenna alkavalle vuodelle, hih. Huomenna kai pitäisi myös opetella kirjoittamaan 2016.

Onko teillä toiveita, mitä haluaisitte nähdä täällä blogissa ensi vuoden aikana ? Kertokaahan, jos tulee jotakin mieleen :-*


8 kommenttia:

 1. En oo varma ootko joskus tehnyt tästä postausta, mut parhaat kirppislöydöt ois kiva postaus :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en varmaan ainakaan pitkään aikaan ole tehnyt, kiva idea, kiitos ! :- )

   Poista
 2. hei joo, tuo annan ehotus olis mulleki mieleinen! ja ehkä jotain meikkisuosikkeja? ainaki sinun eyeliner on aina "on fleek" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis et tiedä ! katsoin jonkun videonkin missä kerrottiin mitä tarkoittaa "on fleek" hahaaa. no nyt olen taas kartalla ja ehkäpä onnistun höpisemään jotain meikeistäkin :- )

   Poista
 3. Asuja ja meikkejä! Sun blogi on yks lemppareista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ehkä tosiaan pitää yrittää vähän höpötellä niistä meikeistä ja ehkä vähän kosmetiikastakin ! Hihiiii kiitos :-*

   Poista
 4. Ihana postaus! Jos jotain sais pikkuisen toivoa, niin sun lempiasusteista postaus olis tosi kiva! Ja sitten niitä tunnelmapostauksia, mistä tulee tosi hyvä mieli. Niitä, joissa sinun sisäinen runoilija pääsee esiin (ja osaa muuten runoilla tosi hyvin!) :) Mutta se on just hyvä sellasena kuin se on, aina yks mun ehdottomista lemppariblogeista! Kiitos, että kirjoitat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,kiitos,kiitos ! Ihana kuulla. Minä jatkan näin ja yritän uskaltaa niitä runoilujakin tänne taas laittaa :- ) Ja kirjoittaa jotakin hupsua asusteista !

   Poista

hei olette ihania !