tiistai 1. joulukuuta 2015

Homemade happiness ja muita ihania


Marraskuu lipui ohi jonkinlaisessa  paksussa harmaassa sumussa ja tihkusateessa. Oli vähän vaikeaa innostua mistään, mutta nyt kun joulukuu alkoi, on aurinkokin paistanut melkein koko päivän. Taivas on maalattu laventelilla ja puiden oksat heiluu tuulessa, johon minun ei onneksi tarvitse mennä, jos en halua. 
Kaipasin pientä piristystä laahaaviin harmaisiin päiviin ja kuinka ollakaan, löysin cittarin lehtihyllystä nämä ihanat vihkoset !

Ne on Flow magazinen kylkiäisinä julkaistuja vihkosia, jotka ovat täynnä kaikkea suloista ! On tilaa erilaisille listoille (minä kun rakastan listoja), tiny pleasures- listoja ruksitettaviksi, tyhjiä sivuja piirtelylle tai vaikka runoille ja ohje kuinka tehdä täydellistä hipsterkahvia. Näitä voisi ehkä sanoa sellaisiksi aikuisten puuhakirjoiksi. 

Kaikissa neljässä vihkosessa on oma teemansa, jonka mukaista kunkin vihon sisältö sitten on. How to slow down- vihossa on esimerkiksi ohjeita, kuinka elää hidasta elämää ja karsia turha stressi pois. Minä aloitin homemade happiness- vihkosesta ja listat alkaa olla pian jo aika täynnä, iiks !

4 kommenttia:

 1. nämä näyttää niin ihanille
  pitää käydä huomenna metsästämässä ehkä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sanoin Kaarlelle, että tämä keltainen on ihan Jeminan näköinen vihko ! on ihania

   Poista
 2. Oi muakin rupesi kiinnostamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo !! jos ei halua kaikkia pitää itsellään, niin tuommoinen vihkonen olisi minusta ihana joululahjakin !

   Poista

hei olette ihania !