sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Viikonloppuja


Voi, viikonloput menee niin nopeasti. Nämä kuvat ovat enemmän tai vähemmän vanhoja, mutta ne on kaikki otettu viikonloppuina. Ihanaa kun valoa riittää.

Leivoin pitkästä aikaa pari viikkoa sitten. Meillä on pakastin yhä täynnä mustikoita, niin paljon poimin kesällä. Täytyy varmaan tehdä useampikin marjapiirakka, jotta pakastimeen mahtuu ensi kesänkin mustikat ja vadelmat !

Pieni suloinen kirppislöytö: puuvillailen pitsineuletakki. Olen niin innokkaasti karsinut kaikkia ohuempia huonomatskuisia neuletakkeja vaatekaapista, ettei siellä ole enää kuin mummun kutomia paksuja villatakkeja. Ajattelin tämän löytäessäni jo niitä viileneviä kesäiltoja järven rannalla kukkamekossa, kun tämä on juuri sopiva lämmikkeeksi, oioi.
Arvaatko kuka siellä nukkuu ?
Ihanaa, kun pikkuhiljaa voi alkaa karsia paksuimpia kerroksia vaatetuksesta. Vaihtaisin mielelläni villakangastakit jo farkkutakkiin, mutta ehkä maltan vielä hetkeksi ja kaivan Mymmelitakkini esiin. Ja nallebomberin, hih.

Paksuja villatakkeja, kynttilöitä ja pimeneviä iltoja rakastan sitten syksyllä taas niin loputtomasti, että ne jaksavat varmasti odottaa vuoroaan !


2 kommenttia:

hei olette ihania !