sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Voi kevätVoi kevät.

Olen vähän sekaisin tästä kaikesta - yhtäkkisestä lämmöstä (joko uskallan luopua sukkahousuista), kirkkaista aamuista ja linnunlaulusta, joka herättää aamuisin. 

Mutta eikö joskus olekin hyvä olla sopivasti sekaisin ?

Kello on seitsemän sunnuntaiaamuna ja mietin, miten kaukaiselta nämä viikon takaiset kuvat jo näyttää. Hei hei villahuivit, syksyllä sitten taas.4 kommenttia:

  1. voi sinä ihana! ja mie en vieläkään ole luopunu sukkiksista (paitsi eilen partsilla, ku suorassa auringonpaisteessa oli 33 astetta), ku pelkään hysteerisesti saavani vielä jonku kevätnuhan ku olen siltä tähän asti välttyny.

    VastaaPoista
  2. Ootpas söpö! Mistä oot löytänyt noin ihanat sukkahousut? c:

    VastaaPoista
  3. eerika apuaaa, ostin sen rimmelin huulilakan, joka sullaki muistaakseni on ja se on ihana - just oikea sävy ja pysyy ku tauti, mutta miten hitossa sen saa pois? :D olen nyt kolmena kertana hinkannu sitä silmämeikin poistoaineella (öljypohjanen), jolla se kyllä lopulta lähtee, mutta huulien ympäryksiin jää silti punasta kaikesta hinkkaamisesta (auts) ja värijäämistä. onko siihen jotain helpompaa keinoa, koska mulla ei hermot (tai huulet) kestä tuollasta päivittäisessä käytössä?

    VastaaPoista

hei olette ihania !