perjantai 27. tammikuuta 2017

Uusia alkuja


Minä olen  nyt vähän innostunut. Tästä blogista nimittäin. Ja ehkä elämästäkin noin yleisesti. Ikkunasta seinille maalautuvalla aamuauringolla saattaa olla näppinsä pelissä. Hmm !

Tekee mieli taas kantaa kameraa mukana ja kuvata ne pienetkin iloiset hetket. Kaikki hassut kakut, seikkailut, teehetket ja naurunpyrähdykset. Olen miettinyt tätä aikaa, minkä kamera on lepäillyt kirjahyllyssä. Miten maltoinkin luopua siitä ilosta mitä koin etsiessäni kauneutta etsimen läpi ?

Blogit on kovasti hiljentyneet nykyään, en tiedä onko ne enää kovin in. Mutta eihän se haittaa. Aloitin aikoinaan siksi, että olisi joku paikka minne laittaa kuvia ja hölpöttää asioita, joita ystävät ei jaksa moneen kertaan kuunnella. Esimerkiksi kuinka ihana jokin mekko on ja miten kirpputorit on - ah - niin käteviä ja ihania aarreaittoja ! 

Ja nyt tuntuu, että sille on taas tarvetta.

Aloitan varmasti aika pienesti, ettei vaan tule ujostus heti alkuun. Pieniä juttuja, mitä pystyn kuvailemaan täällä kotona. Kirjasuosituksia, ihania kirppis- ja vintagelöytöjä ja niitä arkisia pieniä hetkiä, jotka jaksaa tsempata tämän pimeän vuodenajan läpi. Ehkä niitä asujakin joskus taas saadaan, jos uskallan ojentaa kameran jonkun ystävän käteen. Katsotaan. 4 kommenttia:

hei olette ihania !