maanantai 5. kesäkuuta 2017

Kirsikankukkia ja ajatuksia


Huh, tuntuu, että aika juoksee taas ihan liian nopeasti. Olen miettinyt (taas) paljon bloggaamista ja tätä blogia. Tykkään hirmu paljon kirjoitella tänne, mutta blogin oltua melkein vuoden verran kokonaisvaltaisella tauolla, sitä on tosi vaikea enää sovittaa omaan arkeen. Toisaalta, minusta on tämän vuoden ajan tuntunut, että elelen vain jossakin välivaiheessa ja odotan, koska se elämä pääsee alkamaan eikä siinä senkään vuoksi ole tuntunut olevan juuri kertomista. 

Vaikka vuoden aikana onkin tapahtunut tosi paljon - ja ihania asioita. Odotan silti, että pääsen muuttamaan ja jollain tapaa vapaammin rakentamaan sitä omaa elämää. Onneksi senkin pitäisi tapahtua aika piakkoin. Kaipaan itsessäni sitä innostujaa, joka järjesti kahvilakerholle tapaamisia ja lähti keskellä yötä kasaamaan ystävän kanssa toivottomasti telttaa olohuoneeseen ja kirjaston pihalla kaatosateessa seisovalle kirjalavalle pelastamaan kirjoja.

Blogissa mun tekisi välillä mieli tehdä jotakin vähän erilaista. Tykkäisin hirveästi kuvailla videoita, ei ehkä sellaisia youtube-tyylisiä haastevideoita, mutta jotain yleistä fiilistelyä ! Toisaalta just jotkin Q&A- jututkin voisi olla hauskoja, mutta onko ne mennyt jo ihan muodista blogeissa ? Haha, ongelmansa kullakin. No, ainakin on tulossa juttua Amsterdamin vintageliikkeistä tässä pian !


4 kommenttia:

 1. Sulta olisi kiva saada videoita! Q&A on vielä tämänkin päivän juttu ja ihan sellaiset höpöttelyvideotkin olis kivoja :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos ! Katsotaan miten tässä innostuu :--)

   Poista
 2. Niin söpöjä kuvia sinusta!

  Ja tee ihmeessä videoita jos haluat, mä ainakin mielelläni kattoisin :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos ! Hauska kuulla, että videot voisi olla kiva idis :-)

   Poista

hei olette ihania !