tiistai 20. kesäkuuta 2017

Paljon melua hippimekosta

Minulla on ollut pitkin kevättä ja kesää hassuja tunteita siitä, että oma tyyli on ihan hukassa. Vaatteet ei tunnu omilta, joko niissä on liikaa kaikkea tai liian vähän. Olenkohan yhtäkkiä kasvanut ohi pyöreistä kauluksista ja söpöistä mekoista ? 

Sydän sykkii huolella valmistetulle kauniille vintagelle, mutta joskus olo on turhan martta, ketjuliikkeet ahdistaa kasvavassa määrin ja kirppiksillä pyöriminen tuntuu hölmöltä, kun palavaa tarvetta uusille vaatteille ei ole.


Tässä vähän myöhemmin ymmärsin, että ongelma onkin ehkä siinä, etten anna itselle lupaa muuttua. Törmään monissa asioissa itsessäni "näin mä olen aina tehnyt, näistä olen ennenkin tykännyt"-ajatukseen. Viime aikoina on myllertänyt pään sisällä milloin mitäkin myrskyä niin onko se ihmekään, jos tulee tarve jollain tapaa uudistua ? 

Pukeutuminen ja vaatteilla leikittely on kuitenkin niin iso osa minun identiteettiä ja minun ilmaisua. Haluaisin ajatella, että se pieni rohkeus ja ilo jotka olen oppinut ja opetellut - saisi näkyä uloskin. 

Rakastan pyöreitä kauluksia ja tyttömäistä koulutyttö-tyyliä, mutta saahan se oma tyyli muuttua ja olla välillä erilainen. Yhtälailla on ok tykätä hippimekoista ja nahkatakista, isoista hatuista ja keltaisista bootseista. Ja hei, onhan tämäkin hippimekko vintagea, vähän eri aikakaudelta vain ! Pidän siitä hirmuisesti.kuvat: Miikka

6 kommenttia:

 1. on kyllä ihan hiuppukiva asukokonaisuus ja miun mielestä ihan yhtälailla "sua" kuin ne kaikki muutkin! itelläkin tyyli vaihtelee ihan laidasta laitaan ja eri päivinä viehättää ihan eri tyylit. en kuitenkaan koe että mikään niistä olisi yhtään vähempää "mua" kuin joku toinen, voinhan mie ilmaista itseäni vaikk just sillä monipuolisuudella. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos !
   Ja siis se juuri, että kukaan muu tuskin ajattelee sitä noin, mutta omaan päähän vaan on jäänyt tuollainen hölmö ajatus ! Että pitää olla jotain yhtä juttua, vaikka mahdollisuuksia on vaikka kuinka. Fiiliksen mukaan vaan :--)

   Poista
 2. Oi, ihana yhdistelmä tuo tyttömäinen mekko ja nahkarotsi! Ja samaistun kovasti tuohon sun hämmennykseen omasta tyylistä - ei ole kauakaan, kun vasta itsekin aloin ymmärtämään, että on ok ostaa hameita ja mekkoja vaikka aina ennen olenkin ollut aika "rekkalesbo". Tyylin monimuotoisuus on parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos !
   Monimuotoisuus nimenomaan ! Ja hei, hameet ja mekot on tosi okei :-)

   Poista
 3. Kauniita kuvia ja ihana asukokonaisuus <3

  Minullakin on ollut juuri tuollaisia vaiheita, että olen ajatuksissani liikaa juuttunut siihen yhteen tiettyyn ja tuttuun "minun" tyyliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos !
   Hirmu helposti sitä vaan jumiutuu niihin tiettyihin tuttuihin juttuihin, jotka on joskus mieltänyt omakseen - ja miksei yhä. Mut pieni vaihtelu on hyvästä !

   Poista

hei olette ihania !