maanantai 1. tammikuuta 2018

Hei hei

Viime vuonna kirjoitin vähemmän kuin moneen vuoteen. Olen tuijotellut tyhjiä sivuja ja jättänyt tarttumatta kynään. Tunnetilat ailahtelevat edelleen samaan tapaan - ääripäästä toiseen. Olen kuullut sanoja siitä mitä olen mä rakastan sitä kuinka sä oot puhjennut kukkaan, älä itke rakas kyllä kaikki kääntyy vielä paremmaksi, ihana nähdä miten onnellinen oot, sulla on sellanen rauha sun olemisessa nyt.

Välillä mietin etten ole muuttunut paljonkaan, mutta kun katson taaksepäin - en ole enää sama. Minusta on jäänyt jokin jälkeen. Joku katsoo peilistä kauniimpana takaisin.

eteisessä hengitys muuttuu höyryksi
ulos päästyäni minä kaadun tuulen kuljetettavaksi

en tiedä olinko onnellinen äskenkään

mutta nyt kaikkki tuntuu
kevyemmältä


muistikirjasta, joskus syksyllä.

Minä vielä tutkailen, tutustun pala palalta. Opettelen uudet pelot ja miten niitä käsitellään. Olen varma vain siitä, että opin varmasti. 

Sydän osaa, on ja oppii kaikenlaista. Se lyö keskimäärin 60-90 kertaa minuutissa, on yleensä noin kantajansa nyrkin kokoinen, oppii rakastumaan uudelleen ja pumppaa tunnissa noin 300 litraa verta. Maanantaisin on suurempi todennäköisyys saada sydänkohtaus kuin viikon muina päivinä. Hellitään sydämiä maanantaisin. Ensimmäinen elin, joka ystäväni kohdussa pienelle ja niin kovin odotetulle ihmiselle kehittyi - oli sydän. 


Sydänsolut lukemani mukaan lopettavat jakautumisen aikaisin, mutta minusta on jakautunut rakkautta enemmän kuin olen uskaltanut toivoa. Ja olen saanut rakkautta. Sanoin hyvästit turkooseille seinille, jotka pitivät minua suojissaan niin kauan kuin oli tarpeen. Ravistelin aikalailla - irti menneestä, totutusta ja siitä mihin unohtuu liiaksi.

Toivon paljon lempeyttä ja lempeä tälle vuodelle. Uusia seikkailuja, kutkuttelevia tunteita, ystäviä ja hetkiä joissa on hyvä olla.  Haluan pitää itsestä huolta, sanoa ei kun väsyttää ja mieli painaa liikaa, nauraa ja rakastaa ja oppia olemaan rakastettu. Opettelen olemaan se joka olen ja joksi haluan kasvaa. Haluan herätä aamuisin kainalosta ja sanoa hiljaa "huomenta".

En malttaisi edes odottaa.


4 kommenttia:

 1. Jotenkin ihana postaus, ja tuo runonpätkä myös! Paljon samoja fiiliksiä, kuin itse koin vuosi sitten. Ja tämä vuosi on ollut tosi hyvä, joten samaa toivon tulevalle vuodelle sekä itselleni että sulle! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos ! Ihana kuulla, että viime vuosi oli hyvä, toivottavasti on tosiaan tämäkin kuluva vuosi <3

   Poista
 2. Kauniisti kirjoitettu<3 Kaikkea hyvää tulevaan vuoteen, toivottavasti saadaan seurailla senkin kujeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos samoin ! Eiköhän niitä tässä pääse edelleen seurailemaan :--)

   Poista

hei olette ihania !