maanantai 15. tammikuuta 2018

Kysymyksiä ja vastauksia

Mikä on sun ehdoton lempi ravintola/kahvila?
x Lempikahvilaksi minun on varmaan vastattava Runo, koska siellä käyn ihan ehdottomasti eniten. Jos olen yksiskeni liikkeellä kaupungilla, niin Runo on se paikka mihin mun tulee istahdettua hetkeksi teelle ja esimerkiksi lukemaan. Siellä on niin ihanat pehmeät nojatuolit ja melkein aina joku ensitreffeillä, joita voi vähän salakuunnella.
Lempiravintola onkin sitten vaikeampi. En keksi mitään, mikä olisi ylitse muiden ! Näistä tykkään: Golden Chang, Guru's, Muusa, Itsudemo, Malabadi, Telakka, Fafa's ja Nanda devi.  

Jos saisit matkustaa minne tahansa ja tehdä siellä mitä tahansa, minne matkustaisit ja mitä siellä tekisit?

x Tällä hetkellä Irlanti kiinnostaa ! Olisi ihanaa olla vaikka pari viikkoa, vuokrata auto ja käydä katsomassa jylhiä kallioita, meren tyrskimistä ja vanhoja linnoja. Joskus vielä, kun osaan kohdata oman maailmantuskani paremmin, haluaisin käydä esimerkiksi Intiassa. 

Millainen on sun täydellinen päivä?
x Oon tosi huono saamaan itseäni liikkeelle, aamusta jos en ole menossa töihin. Joten sanoisin, että täydellinen päivä voisi mennä näin: muutama tunti töitä aamusta, jonka jälkeen menisin Niagaraan päiväleffaan ja illaksi varmaan houkuttelisin Miikkaa tulemaan mun luokse ja kokkailtaisiin, laitettaisiin takkaan tuli ja ihan oltaisiin vaan. 

Minkä ikäinen Paavo on?
x Paavo on kuusivuotias !

Mitä olet opiskellut/minkälaista työtä teet?
x Olen suorittanut ammattilukion kolmoistutkintona eli minulla on: ammattitodistus, lukion päättötodistus ja ylioppilastodistus. Ammattipuolella opiskelin parturi-kampaajaksi ja nykyään teen siis itsenäisenä ammatinharjoittajana parturi-kampaajan töitä !

Mikä on paras joululahja saada/antaa?

x Villasukat, kirjat tai sitten vaan jokin, mitä tietää itse/toisen tarvitsevan. Yhteisen ajan antaminen on kanssa kiva, jos keksii kivaa tekemistä ! 

Miten alunperin innostuit kirpputoreista?
x Varmaan silloin teini-ikäisenä eniten kiinnosti se erilaisuus ja tietysti silloin, kun ei itse tienannut mitään rahaa niin halpa hintakin varmasti houkutteli. Me ollaan lapsesta saakka käyty äidin kanssa jonkin verran kirpputoreilla, ne on siis aina ollut aika tuttu juttu. 

Mitä luet nyt?
x Luen nyt Jenny Downhamin kirjaa Ennen kuin kuolen. Olen kyllä onnistunut hukkaamaan sen jonnekin ? Voi olla, että aloitan jonkin uuden tässä lähipäivinä jollei se mistään ilmaannu.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

hei olette ihania !