sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Ihana viikonloppu


Lauantai
Lähdettiin eilen Mallan kanssa pienelle extempore roadtripille Lahteen. Törmäsin instastoryssa symppikseen vintageliikkeeseen, joka oli poikkeuksellisesti viikonloppuna auki. Voi, olin niin onnellinen, että Malla innostui lähtemään. Niin harvoin enää tekee mitään kovin spontaania tai ylipäätään saa aikataulut sopimaan näin lyhyellä varoitusajalla.
Vesijärvenkatu 14 D sisäpiha
Lahti

Saidan Verhoomo & Vintage onkin oikeastaan huonekaluverhoiluverstas, jonka yhteydessä on vintageputiikki. Heti ensimmäistä vaaterekkiä selatessani löysin hurmaavan mansikkamekon ja Malla nauroikin, että taisi tulla ennätys, kun ehdin olla sisällä ehkä jopa minuutin ja löysin jo ihanuuksia, heh. 

Ihastelin etukäteen netistä Saidan verhoilutöitä ja värikkäitä - sopivasti retroja kankaita. Verhoilua tehdään enimmäkseen asiakastyönä, mutta oman tuotannon VEIKKO-rahia löytyy herkullisissa väreissä ja kuoseissa, retron rakastajan ja minimalistisemmastakin tyylistä tykkäävälle ! 


Kahvila Oskarissa syötiin ihanat kakkupalat ennen kotiinlähtöä. Tuo vadelma-mangojuustokakku oli niin hyvää. Ihanan kirpeä. Söpöintä kahvilassa oli minikokoinen vessa, jonka ovi oli kirkkaan oranssi.


Sunnuntai

25 before 25: Käy Idan kanssa Café Pispalan brunssilla
Tänään viimein päästiin Idan kanssa Café Pispalaan brunssille ! Pannarit oli superhyviä, Idan mukaan ihan samanlaisia kuin New Yorkissa. Mietitiin, miten heti tuli  kutkutteleva lomafiilis kun tuli aamiaiselle kahvilaan eikä keitellytkään sitä tuttua aamupuuroa kotona. Ida varsinkin palaili Nycin muistoihin. 

Annos kokonaisuudessaan oli itselleni vähän liian tuhti- kaipasin jotain pientä raikkautta. Esimerkiksi coleslaw-salaatti tai pieni vihersalaatti olisi sopinut kylkeen hyvin kaiken rasvaisen lisäksi. Hedelmäkulho oli hyvä lisä, eikä ehkä olisi ollut huono idea tilata joku raikas tuoremehu. Voin kuvitella kuinka ihana Pispalassa on kävellä kesäisenä sunnuntaiaamuna kohti brunssia herkulliset pannarit mielessä. Täytyypä toteuttaa. 


2 kommenttia:

hei olette ihania !