perjantai 23. maaliskuuta 2018

KirpparilöytöjäOlen koko iltapäivän haahuillut kotona mansikkamekossa. Pientä todellisuuspakoa tässä on nyt ilmassa, kun ulkona ripsuttelee vuoroin lunta ja vettä. 

Minulla taitaa olla uusi suosikkikirppis. Kalevassa on uusi suuri Kirpparilla.fi- kirpputori, josta olen tehnyt nyt jo vaikka mitä kivoja löytöjä. Tässä siis esittelyssä muutama viimeaikojen löytö !

* Superhienot ruskeat nilkkakorkuiset vintagebootsit. Mallailin näitä jo useamman kukkamekon kanssa, tulevat siis varmasti käyttöön kun kadut vähän sulaa. Hyllyllä oleilee yksi ruskea mummulta saatu huopahattukin, ehkä näistä tulee kavereita.


* Jonkun kreikantuliainen - söpö kirjava pieni maljakko/kukkaruukku. Tykkään poimia kirpputoreilta mukaan kaikenlaisia mahdollisia kukkaruukkuja, koska kaupoista harvoin löytää mitään niin kivoja ja persoonallisia. Luulen, että kilpipiilea pääsee asustelemaan tähän.

* Turkoosit isot lautaset. Näistä oon ihan innoissani. Minulla on ruoka-astiasto, jonka olen saanut äidiltä mukaani kun muutin kotoa, mutta alunperin astiasto on peräisin mummulta. Koska astiasto on vanha, sen ruokalautaset ei ole paljon suuremmat kuin nykyään moni leipälautanen. Pari reilumman kokoista kaunista lautasta on siis tervetulleita astiakaappiin !

* Nämä mustat puukengät ostin itselleni pihakengiksi. Mulla on oma pieni piha !! Niin kivaa. Varmasti nämä joskus pääsevät käpsyttelemään pihaa pidemmällekin, mutta ensisijaisesti nämä edustaa sitä "sujauta helposti jalkaan roskia viedessä"-kenkäryhmää.

Siinä oli vähän viime aikojen ostoksia. Muutamia 2nd hand- ja vintagevaatteita on löytynyt myös, mutta ehkä niihin palataan toisella kertaa. Ihanaa viikonloppua tyypit ! 


2 kommenttia:

  1. En käsitä, miten upea tuo turkoosi lautanen! :O Musta aina tuntuu, että Porin kirppiksillä ei ole koskaan oikein mitään järkevää, ja oon aina tosi kateellinen, kun joku löytää jotain supermageeta paikalliselta kirppariltaan. Täytyy kai noita muiden paikkakuntien kirppiksiä alkaa koluamaan oikein ajatuksella, kun kotimaanmatkailulle lähtee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö olekin ! Onhan tää kirppistouhu yleisestikin aika tuuripeliä ja välillä löytyy ihania juttuja joskus taas ei mitään :-D Mut kyllä kirppikset on ainakin mun suosikki nähtävyys aina uusilla paikkakunnilla, suosittelen !

      Poista

hei olette ihania !