lauantai 3. maaliskuuta 2018

Nurkassa kukkii


Ihana valo ! Talvella asukuvailut ja vaatefiilistelyt aina jää, kun ulkona on niin pureva pakkanen tai säkkipimeää. Huomaan kyllä tulleeni niin mukavuudenhaluiseksi - nuorempana nökötin takapihalla helposti parikymmentä minuuttia ilman talvitakkia, sormet kohmeessa ottamassa asukuvia itsekseni ja nykyään en edes avaisi takkia ulkona asukuvien vuoksi, hah !
Pohdiskelin pitkään, olisiko minulla täällä kotona jotakin nurkkaa, missä pystyisin kuvaamaan tällaisia asukuvan tapaisia. Oma ajatus blogin visuaalisuudesta tässä vähän kärsii, haluaisin nimittäin että asukuvatkin olisi kauniita ja huolella otettuja. Kuitenkin sellainen tietty kotikutoisuus kutkuttaa, kun nykyään blogien valokuvat on niin harkittuja ja ammattimaisia. Kun kuljetaan vielä vähän kevättä kohti, päästään varmasti taas Miikan kanssa kuvailemaan enemmän sitten niitä nätimpiä ulkokuvia. 
Edellisessä postauksessa näkyikin pikkuisen tämä villapaita, joka on tosiaan viimeisin löytö kirpparilta. 100% villainen ihana villuri. Meteorologi jo lupaili kylmää kevättä, joten tämä saattaa päästä kevyempienkin takkien kaveriksi vielä. Saas nähdä. Voi että, kevät saa tulla jo !!

2 kommenttia:

  1. Nurkkasi on hyvä kuvauskohde mielestäni. Ihana villapusero ja sen väri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiitos ! Täytyy ehkä vielä kiinnittää rajaukseen huomiota, jos tulee näitä nurkkakuvia kuvailtua :--)

      Poista

hei olette ihania !