torstai 4. lokakuuta 2018

Ihan hyviä nää päivät on

Päivät on kuluneet. Aamut alkaa kävelyllä Paavon kanssa. Olen opetellut heräämään ennen yhdeksää. Osasinkin sen jo, mutta hukuin rytmistä välillä. 
Yritämme siis uudelleen. 
Paavon kanssa menemme maanantaina eläinlääkäriin. Olin ylpeä, kun sain todeta Paavon olevan ihan mielettömän kiltti. Eläinlääkäri kuulosti ihanalta, äänessä kuului naurua. Jännitin soittamista niin paljon ja kuitenkin hymyilin, kun puhelu loppui. Jos meidän harmi nyt viimein loppuisi.
Aamupäivän tilastoja

luettuja sivuja: 39
teemukillisia: 10
ulkolämpötila: 8 astetta
lattialla makoilua: 20min
Paavon hellittelyyn käytetty aika: loputon

Loppupäivän tilastoja

äidin mukaan lähettämiä: 4 kirjaa, 8 pientä chiliä, poolopaita
luettuja sivuja: 21
teemukillisia: 2
ulkolämpötila: 4 astetta
lattialla makoilua: 0min
Paavon punaisen pisteen jahtaus: 10minRakastan kaikkea tätä. Ihan hyviä nää päivät on.


4 kommenttia:

 1. mikä Paavolla on?:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paavo on nuollut alavatsan paljaaksi, yksi eläinlääkäri epäili sen olevan stressioire, mutta nyt katsotaan josko olisi kuitenkin jokin fyysinen juttu. Toivottavasti selviää ja Paavo jaksaa olla reipas :--)

   Poista
 2. Minun kissani nuolee taas sisäreidet paljaaksi. Tätä helpotti raksujen vaihtaminen toiseen merkkiin. On varmaan allerginen jollekin ainesosalle niissä raksuissa. Välillä kyllä stressaa ja nuolee niitä reisiä, mutta raksujen vaihtaminen on myös auttanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon kuullut myös, että allergiat voi saada kisun nuolemaan yliaktiivisesti! Paavolla oireet täsmäsi tukkeutuneisiin hajurauhasiin, joten ne tyhjennettiin ja nyt sellainen pakonomainen nuolemin kyllä loppui :--)

   Eläinlääkäri kysyi heti, että juokseeko Paavo laatikolta "karkuun", se on kuulemma ominaista jos hajurauhasissa on painetta/kipua/tulehdusta. Se kurja fiilis siellä taas aiheuttaa helposti stressiä, mikä vaan lisää nuolemista.

   Poista

hei olette ihania !