tiistai 6. marraskuuta 2018

Lokakuu

Lokakuussa hyvästeltiin syksyä, lempeästi ja hiljalleen. Aurinkoisina päivinä koko maailman värjääntyi kultaiseksi ja välkähteleväksi, hymyilytti. 
Kahvila- ja sisustusliike Ideahuone avasi ovensa uudessa osoitteessa itsenäisyydenkadulla. Suosittelen kaikille, jotka pitävät kauniista ja hieman hämmentävistä sisustuselementeistä. 
Lokakuussa me käytiin Paavon kanssa lääkärissä. Paavo nuoli alavatsansa lähes karvattomaksi, eikä mitään syytä näkynyt ulospäin. Pieni käyttäytyi aivan kuin ennenkin - nyt jälkeenpäin huomaan, että se oli vähän väsyneemmän oloinen. Syyksi todettiin tukkeutuneet hajurauhaset, jotka tyhjennettiin.  

Paavo sai eläinlääkäriltä arvosanan 10+. Yksikään kissa ei kuulemma ole 30 vuoden aikana ollut yhtä nätisti kyseisen operaation aikana. Paavo on maailman kiltein ja rauhallisin kisu. Jonkun muunkin mielestä, haha. 
Kaikista isoin juttu lokakuussa oli se, kun vuokraponini Taateli muutti ulkotalliin. Nyt ollaan totuteltu uuteen tallirutiiniin ja Taateli totuttelee elämään ulkoilmaelämää. Ihana kyllä, kun huomaa miten hyvin se uudessa mökissään viihtyy. Paras ponipappa.
Viimeisenä viikonloppuna kävin Jeminan ja Nikon luona Helsingissä. Perjantaina seikkailtiin kirjamessuilla, lauantaina askarreltiin ja nukuttiin päiväunia ja sunnuntaina herkuteltiin aivan ihanaa brunssia Oivassa. Ihania salaatteja, karjalanpiirakoita ja maustekakkua ! Amos rex oli mieletön ja liikuttava. Värittäessäni sammakkoa keltaiseksi, vieressämme istunut pikkutyttö kertoi minulle, että sammakot on vihreitä, ei ne ole keltaisia. Mikä hölmö olinkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

hei olette ihania !