torstai 29. marraskuuta 2018

Maailman mukavimmat sukkahousut ?


Mekkoihmisenä ehdottomasti suurin rahasyöppö vaatekaapissani on sukkahousut. 
Ne loputtomat pohjetta pitkin juoksevat silmäpaot ja kurkistelevat varpaat, ääh. En viitsi edes ajatella kuinka monia satoja euroja olen heittänyt lähes suoraan roskiin rikkoutuneiden sukkahousujen myötä. 

Koska nylonsukkahousut on käytännössä pelkkää muovia, on aika kurjaa ajatella niiden menevän vain muutamien käyttökertojen jälkeen roskikseen. Jonkin verran olen sukkahousuja parsinut, mutta halvemmissa sukkiksissa silmäpako juoksee niin nopeasti, ettei reikää saa parsittua enää kovin huomaamattomaksi. 
Vuosi sitten tuskastuin tähän sukkisongelmaan ja aloin ottaa asiasta selvää. Halusin parempilaatuisia sukkahousuja, jotka olisi mahdollisesti myös valmistettu eettisemmin. 

Törmäsin Swedish Stockings- nimiseen brändiin. Swedish Stockingsin sukkahousut on valmistettu suurimmaksi osaksi kierrätetystä materiaalista ja ne on käsittääkseni kudottu jonkinlaista 3D-tekniikkaa käyttäen, joka mahdollistaa mukavamman tuntuman ja joustavuuden. Käytössä olen huomannut niiden kestävän paremmin venytystä, eivätkä ne rikkoudu yhtä helposti. 
Siis eettisemmät, mukavat ja kestävät sukkahousut - miksipä ei ? 

Swedish Stockings myös vastaanottaa vanhoja rikkoutuneita sukkahousuja kierrätykseen miltä tahansa brändiltä. Voit lähettää rikkinäiset sukkahousut postissa heidän kierrätyspisteeseensä, jonka jälkeen saat sähköpostilla alekoodin, jolla ostaa heiltä uudet tilalle. Mieletöntä !

Ostin ihan ekaksi itselleni Hanna- sukkikset arkikäyttöön ja voi vitsi, ne on maailman mukavimmat !! En ole osannut edes ajatella, että nylonsukkahousut voisi oikeasti olla mukavat ja huomaamattomat. Sukkikset on saumattomat, eli niissä ei ole lainkaan haarakiilaa. Hanna-mallin sukkiksissa on myös erityisen leveä vyötärönauha, joka tekee niistä ihan älyttömän kivat käyttää, kun mikään ei kiristä vyötäröltä.

Uhosin alkuvuodesta, etten osta enää kenenkään muun valmistajan sukkahousuja, jos SS alkaa tehdä pilkkusukkiksia. Ja nyt minulla on niitä kaksi paria. Vitsi tätä onnea, kun sukkahousut oikeasti kestää käyttöä ! Ihana juttu. 


6 kommenttia:

 1. Voi että! Mullakin on ikuisuuskriisi sukkahousujen kanssa, ja menin heti vilkaisemaan tota SS:n valikoimaa. Vaikka mitä löytyy, mutta ei mun kokoa D: Hankalaa olla melkein 180 senttinen ja isokokoinen, täytyy kai mennä taas Prisman sukkahousuosastoa tutkimaan. Se on tähän mennessä ainoa paikka, mistä olen löytänyt mulle sopivia sukkiksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiii, voi kökkö !! Kurkkasitko tuon kokotaulukonkin, ettei ole sopivaa ?:( Mut siinä tapauksessa on kyllä hyvä, että on joku paikka mistä tietää löytävänsä sopivia !

   Poista
  2. Joo kurkkasin, loppuu mun mittaiset just tohon alempaan painoluokkaan :D mutta onneksi tosiaan tietää edes yhden paikan, josta sopivia löytää! Oon viettänyt elämästäni liian pitkän jakson lyhyissä sukkahousuissa, nyt osaa arvistaa oikean kokoisia :)

   Poista
  3. No voihan !! Vääränpituiset ja huonosti istuvat sukkahousut on kyllä raivostuttavat :--D

   Poista
 2. Aivan huippu tuo että SS:lle voi myös lähettää rikkinäiset sukkikset korjattavaksi!! ♥ Mulle on aina ollut iso kysymysmerkki miten rikkinäiset sukkikset hävittäisi, kun niitä kuitenkin jonkin verran tulee hajotettua. Täytyy kyllä tilata ainakin tavalliset ja pilkulliset testiin, kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tai korjattaviksihan ne ei mene vaan uusiokäyttöön materiaalia :--) Mutta aika ihana just toi kierrätyshomma kyllä ! Mutta tilaa ihmeessä kokeiluun, uskallan suositella !!

   Poista

hei olette ihania !