lauantai 18. toukokuuta 2019

Hullun hyvä viikko

Tällä viikolla oli viimeinen mahdollisuus noutaa valmiit keramiikkatyöt ennen kesää. Jäljellä oli vielä kaksi pientä lautasta, joista tuli aika suloisia. 

Istuimme ystäväni Millin kanssa lähes neljän tunnin ajan puistossa ilta-auringossa ja tuntui ihan minilomalta euroopassa. Ihana kiireettömyys ja lämpö. Kinasteltiin vähän siitä, voiko koiranomistajat olla hämäriä vai ei (minä voitin = voi). Seuraamme puistonpenkille punkesi myös aivan hurmaava Luna-kissa, joka arvolleen sopivan rapsuhetken jälkeen jatkoi matkaa kotiin omistajansa harteilla. Mikä ihana noitakissa !

Kylvin pinaatin, timjamin ja vihersipulin siemeniä. Istutin tomaattia ja chiliä. Perunatkin kasvattaa jo pienenpieniä varsia !! Siivosin kuistin ja viime kesänä kierrätysmateriaaleista kokoamani miniskidi terassin. Kävimme hulvattoman kukka-äitini kanssa Bauhausissa ihailemassa jokaista kesäkukkaa erikseen, mutta ostimme lopulta sikspäkin muurikelloja. Miten mieletöntä, että voi ostaa sikpäkin kukkia !

Pyöräilin ihanan Petsamon läpi rauhaniemeen kevään ensimmäiselle kalliopiknikille Emmin kanssa ja haaveilin asumisesta mm. jokaisessa näkemässäni värikkäässä talossa. Mietin vähän miten onnellinen olen kaikista ihmisistä minun elämässä.  

Tänään aion lämmittää mökkisaunan pitkän, mielettömän ihanan viikon päätteeksi. Vaikka onkin vasta lauantai.


  

4 kommenttia:

 1. Hei, hurmaavat lautaset, ihana, ihana teksti!

  VastaaPoista
 2. Sun blogista saa aina hyvän fiiliksen. Kiitos, kun kirjoitat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii onpa kiva kuulla, kiitos ! Ja kiitos itsellesi kommenteista, tulee aina iloinen mieli niistä ♥️

   Poista

hei olette ihania !