keskiviikko 29. heinäkuuta 2020

Pilkahduksiax Otin ensimmäistä kertaa peikonlehdestäni pistokkaita. Heimo-peikko on kolmen vuoden aikana kasvanut valtavasti, oli siis aikakin hieman pieniä sitä. Suunnitelmieni mukaan tämä yksilö jää meille ja kaksi muuta annan ystävälle ! Tykkään kasveissa ihan hirveästi siitäkin, että ne on ihania lahjoja. Joskus pieni ele voi saada toisen tuntemaan itsensä tärkeäksi. On myös ihanaa, kun kylään mennessä saa täyden selostuksen miten lahjakasvi nykyisellään voi, hih.


x Löysin kirpparilta kivan lappumekon. Olen tuunannut saman tyyppisen itselleni vanhasta farkkuhameesta, mutta se istui hieman huonosti ja henkselitkin irtoilee napeistaan jatkuvasti. Taidan ratkoa sen hameeksi taas ja tämä ihana saa lappumekon paikan. Tummempi farkkukin tuntuu omemmalta kuin vaalea, hassua miten värisävytkin vaikuttaa kaikkeen.

x Olen ollut jo jonkin aikaa alla päin ja huolissani, monestakin asiasta. Maailmantilanteesta, aina vain uudet esiin nousevat epäkohdat tuntuu painavan mielen maahan. On läheisten huolet, omat riittämättömyyden ja yksinäisyyden tunteet. Mutta pikkuhiljaa taas tuntuu, että oma mieli kirkastuu ja vahvistuu. Jaksan ottaa asioista selvää, jakaa sen mitä pystyn. Maailmantuska on varmaan ikuinen, mutta jos välillä omassa itsessä pilkahtaa valoa, se lienee mahdollista kestää. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

hei olette ihania !