hyvää mieltä maanantaihin

uusia alkuja
uusia alkuja3
Uusia alkuja

Elokuva kertoo Grettasta, jonka humaltunut (ja muutenkin rappioitunut) musiikkituottaja Dan bongaa esittämästä kappalettaan hämyisessä baarissa New Yorkissa. Gretta on muuttanut New Yorkiin poikaystävänsä perässä, mutta on joutunut pettymään.
Tarina lähtee käyntiin kahden surullisen ja pettyneen ihmisen voimin, mutta saa pian hymyilemään.

Tämä on ehdottomasti hyvänmielen elokuva. Se saa pyrskähtelemään naurusta, vähän itkemään. Näiden kahden aktiviteetin välillä hymyilemään hölmö virne naamalla ja hyräilemään mukana. Elokuva saa myös haluamaan sellaisen kuulokejakajan, tiedätte viimeistään sitten, kun olette katsoneet tämän !

Lisäksi elokuvassa on niin hyvä soundtrack, etten ole hetkeen juuri muuta kuunnellutkaan. Keira, voisitko tehdä musiikkia ? Olisin onnellinen, nykyään on välillä ikävä sitä ihan perus kitarapoppia.

kuvat : x

Kommentit

 1. Mä kanssa niin rakastuin tähän elokuvaan, kun kävin sen katsomassa viime kesänä. Musiikki, vaatteet, ympäristö, loppuratkaisu, hahmot ja tietty se kuulokejakaja (pakko saada semmonen!). Kaikki oli niin tiptop, että voi juku kun hymyilytti aivan vietävästi kävellessä kotiin kesäiltana leffan jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aaa vitsit, osaan kuvitella miten kiva fiilis oli kesällä tän elokuvan jälkeen !
   haha ihana, minunkin teki vaan mieli lähteä pyöräilemään ja eksymään kesäiltoihin kuulokkeet päässä :- )

   Poista
 2. tää on niin ihana elokuva! Ja kyllä, kävin ostamassa kuulokejakajan nähtyäni tämän :'D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

hei olette ihania !