kolme elokuvaa keskiviikkoon

viimeinen rakkaus viimeinen rakkaus2
Viimeinen rakkaus
Amerikkalainen elämäänsä kyllästynyt leskimies Matthew Morgan asuu yksin Pariisissa, vaikka ei osaa edes tilata patonkia ranskaksi. Kolme vuotta vaimonsa kuoleman jälkeen hän tutustuu nuoreen ja hurmaavaan ranskalaiseen tanssinopettajaan ja valo palaa hänen elämäänsä. Kaikki mutkistuu, kun Morganin aikuiset lapset tulevat Amerikasta Pariisiin ja epäilykset sekä ennakkoluulot leijuvat ilmassa. 

Viimeinen rakkaus on kaunis, lämmin ja koskettava. Täynnä rakkautta, itkettävä. Kyllä se hymyilyttääkin.about time2about time
Oli aikakin
Kertoo Timistä, joka saa 21-vuotiaana tietää voivansa matkustaa ajassa. Hän tapaa suloisen Maryn, mutta epäonnisesti erään aikamatkustuksen vuoksi heidän ensitapaamisenssa pyyhkiytyy pois molempien elämästä. Kiihkeän aikamatkailun tuloksena Tim saa kuin saakin valloitettua Maryn sydämen. (Vaikka se olikin mielestäni vähän huijausta)

Rakkauden löytäminen ei aina ole helppoa, vaikka voisikin manipuloida aikaa. Mutta elämä on silti kaunis surkeine sattumuksineen ja onnelisine hetkineen. Oli aikakin on ihanan arkipäiväinen, valoisa ja sen hahmot ovat ihanan rakastettavia. Maryn puvustus on sitäpaitsi lähes täydellinen !
Ainoa miinus tässä elokuvassa on se, että se on ehkä vähän liian pitkä. Tai se voisi olla lyhyempikin.
the vow
The Vow
Leo ja Paige ovat naimisissa, he rakastavat toisiaan ja elämäänsä. Elämä kuitenkin heittää kuperkeikan auto-onnettomuuden jälkeen. Kun Paige herää koomasta, hän ei muista aviomiestään lainkaan. Paige muistaa nuoruutensa ja silloisen kihlattunsa, mutta Leo ei enää kuulu hänen elämäänsä. Leo haluaa valloittaa elämänsä rakkauden uudelleen, mutta se ei ole helppoa sillä Paigen muisti ei näytä elpymisen merkkejä.

Voi itkujen itku. The Vow on rakastettava, itkettävä ja ihana. Täydellinen (amerikkalainen) nyyhkydraama, vaikka en tiedä onko Channing Tatum lempparini tällaisiin rooleihin. Vieläkään. Ehkä tänään muutan mieleni. 

The Vow tulee tänään Herolla
klo 21.00 !!


Olen pääsemässä pitkästä aikaa vauhtiin elokuvarakastajani ruokkimisessa ja olen aika innoissani. En ole mikään kriitikko, ihan tavallinen kuolevainen vain, mutta nämä ovat sellaisia elokuvia joista pidän. Tykkään rakkaudesta, kauniista vaatteista, ihmisistä, elämästä ja vähän itkemisestäkin. 

Ps. kiinnostaako teitä tällaiset vinkkaukset yhtään vai jätänkö intoilun suosilla oman pääni sisälle ? hehe


Kommentit

 1. oi ihania leffoja! kiinnostaa paljonkin! :-)

  VastaaPoista
 2. Joo kiinnostaa tämmöiset vinkkaukset!!

  VastaaPoista
 3. Vinkkaukset on ihania, kiinnostaa ehdottomasti! :--) Ja eikös blogit oo just sitä varten, että niihin saa intoilla ihan mistä haluaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi no kai ne on, mutta olen vähän hölmö nolostuja kaikesta. mutta kiva jos kiinnostaa !

   Poista
 4. Oi kyllä, elokuvavinkkauksia, etenkin tämän kaltaisia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täytyy vinkata siis muistakin hyvänmielen elokuvista :-- )

   Poista
 5. Oih, About Time ja The Vow on molemmat mun suosikkileffoja! Just sellaisia ihanan kepeitä nyyhkyrakkaustarinoita. Viimeinen rakkaus taas on pitänyt katsoa vaikka kuinka pitkään eli tee lisää vinkkauksia, sulla on selkeästi hyvä maku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kannattaa katsoa Viimeinen rakkaus ! siinä on jotenkin niin ihana tunnelma kokonaisuudessaan. ja täytyy kyllä ehdottomasti tehdä näitä lisää kun tulee katsottua uusia elokuvia ja miksei niistäkin, jotka olen jo nähnyt !

   Poista
 6. haluan lisää leffavinkkauksia ehdottomasti! the vow meni katselulistalle :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. the vow on kyllä ihana !! hyvä jos tästä vinkkauksesta oli jotain hyötyä :- )

   Poista
 7. heeeei voikohan tuo oli aikakin perustua aikamatkaajan (vai -matkustajan) vaimo-kirjaan? :-O tämmöiset vinkit on super, haluan nähdä heti ton ekan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei, tämä on eri elokuva ! siitä kirjasta on oma elokuvansa, joka kulkeekin ihan nimellä aikamatkustajan vaimo :-- )
   siinäkin sitä aikamatkustajan muikkelia näyttelee kyllä Rachel McAdams, mikä on aika hauskaa !!

   Poista
  2. oon aina naureskellut sitä, että rachel mcadamsille ei näköjään anneta muita rooleja kuin ajassa matkustelevien miesten kihlattu/vaimo, kun se pärjää niissä jo niin hyvin!
   se vetää sellasta roolia KOLMESSA eri leffassa: noiden kahden lisäksi myös "midnight in paris"issa, hehee !

   Poista
  3. ainiin, kun se on vielä siinäkin !! itse en ole tuota Midnight in Paris'ia (vielä) katsonut, koska en vaan jotenkin voi sietää Owen Wilsonia :- D

   Poista

Lähetä kommentti

hei olette ihania !