ihana takki

7267_ 7269_
Syksyn ehdottomasti paras kirppislöytö oli tämä Pikku Myy-takki. Minulla oli viime talvena jo mielessäni ajatus täydellisestä a-linjaisesta villakangastakista, mutta sen hetken trendikattaus tarjoili lähinnä pitkää munatakkia. Joka ei kovin helposti sovi minun hameiden ja mekkojen kaveriksi. Lisäksi useimmat villakangastakit, joita kaupoissa katselin oli vaan 20% villaa ja loput polyesteria tai vastaavaa materiaalia.
Ja minä halusin oikeasti lämpimän takin !

Fidasta löytyi kuitenkin tämä punainen unelma - 75% villaa ja sopivan väljä - alle mahtuu paksumpikin villatakki. Nyt ahkerimmassa käytössä ovat olleet juurikin tämä pikku myy-takki ja äidin vanha kukonaskel-takki. Nämä on ehdottomasti lämpöisimmät takkini ja sitä osaa arvostaa näillä pakkasilla. Punainen ja ruutukuosi tuntuu myös niin kivan raikkaalta pitkän pimeän syksyn päätteeksi. Onneksi nyt saatiin jo lunta !

Minä vaan tykkään tästä takista ihan tosi paljon.
Ja yhtäkkiä koko postaus tuntuu typerältä. Mutta tunnen oloni kivaksi, vähän söpöksikin punaisessa takissani.Välillä vaan se on tärkeintä. Tuntea olonsa söpöksi ja kivaksi punaisessa takissa.


Kommentit

 1. söpö on takkisi ja sinä samoin:)

  VastaaPoista
 2. No on suloinen takki! ;> mistä sun kengät on kotoisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikö olekin ! kengät on nuo dr. martensit ja tilasin ne spartoosta :- )

   Poista
 3. Söpöksi tekevä takki on aarre, ei siitä pidä nolostua<3 Suloinen olet takkinesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hii voi kiitos ihana <3 se on kyllä aika aarre !

   Poista
 4. Tästä postauksesta on jo monta vuotta mutta vieläkö sinulla tuo ihana takki on?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

hei olette ihania !