Kesäretkellä I

Heinäkuussa me tehtiin Miikan kanssa pieni kesäretki vanhempieni pikkuisella asuntovaunulla. Vaunun asemapaikaksi valikoitui suloinen rannikkokaupunki Loviisa, josta sitten teimme muutaman päiväretken lähikaupunkeihin ! 
Nyt taitaa olla viimeisiä hetkiä kertoa kesäseikkailuista ennen kuin kaikki kesäkuvat alkaa näyttää kovin kaukaisilta syksyn saapuessa.
Ihanaa Loviisassa: pikkukaupungin pysähtynyt ja kevyt tunnelma, suloinen Tuhannen tuskan kahvila, vanhat värikkäät puutalot, pyöräretki kaupungin ympäri, lempeä merituuli, ihana Krinti-lifestyle puoti ja puotikoira Ylppö.
Katuihin maalatut räsymatot, levollinen mieli. Kukkukiven punainen näkötorni oli tosi symppis, vaikka sieltä ei juuri muuta näkynyt kuin pieni pala merta, kun metsä ympärillä on kasvanut niin tiheäksi ja korkeaksi. Mutta se on sellainen asia, mistä ei kannata valittaa. Asuntovaunun ikkunasta näkyi rantaan kivelle, jossa yksinäinen joutsen kävi nukkumassa. Ihanaa. 

Loviisan leirintäalue on sympaattinen vanha kartanopuisto - oli hauska kuvitella, miten ennen vanhaan kartanon asukkaat ovat käyneet kävelyillä puistossa. Yhtenä yönä tosin pelkäsin kuollakseni mennä vessaan huoltorakennukselle, kun Miikka keksi, että Kukkukivellä asuu ihan varmasti vampyyri. Hyrrr. 

Ei kai tuollaisessa ihanassa puutaloidyllissä sentään ! Eihän ?

Kommentit

  1. Voi miten ihania kuvia :) Loviisassa en ole koskaan käynyt, mutta näiden kuvien perusteella pitäisi ehdottomasti tehdä sinne kesäretki ensi kesänä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti mennä ! Loviisassa on vuosittain ollut kesän lopussa sellainen tapahtuma kuin Loviisan wanhat talot, jolloin asukkaat avaavat ovia omiin koteihin juuri näissä vanhoissa kauniissa puutaloissa ! Sekin voisi olla kiinnostava :--)

      Poista

Lähetä kommentti

hei olette ihania !