Syyskuun lempparit

* Keramiikkakurssi. Onnistuin viimein ilmoittautumaan työväenopiston keramiikkakurssille ! Yleensä oon joka vuosi herännyt liian myöhään ilmoittautumisen kanssa, enkä ole ehtinyt mukaan. Olen käynyt aikoinaan Sara Hildén akatemiaa monta vuotta, missä tein keramiikkaa, grafiikkaa, piirsin, maalasin ja valokuvasin. Vaikka ne teini-iän suurimmat luovuudenpuuskat alkaa olla takana päin on ihana päästä tekemään jotain käsillään ja saada kivoja juttuja aikaan, vaikka ne olisikin lähinnä omaksi iloksi tehtyjä vähän muhkuraisia kukkaruukkuja. Ehkä niitä näkyy vielä täälläkin !
* Emma Puikkosen episodiromaani Eurooppalaiset unet. Vitsi mikä lukuelämys ! Eurooppalaiset unet on samalla kantaaottava ja koskettava episodiromaani siitä mitä Euroopassa on tapahtunut ja mitä voisi tapahtua. Eurooppalaiset unet on kiinnostava, kaunis ja rankka. Tätä kirjaa minun oli vaikea kahlata läpi hetkessä, vaikka mieli olisi tehnytkin. Tykkäsin kauniista kielestä, risteävistä tarinoista ja pienestä ripauksesta maagista realismia ! Kuvaa kirjasta ei valitettavasti ole, kirjasto sitä kun jo kaipaili takaisin.
* Synttärijuhlat. Tehtiin Miikan kanssa kanttarelli- ja mozzarellapizzat, ystävät änkeytyi kaikki yhdessä minun pieneen keittiöön. Kitaraa soitettiin, naureskeltiin kaikkien typeriä teinijuttuja ja kun kello alkoi olla tarpeeksi, loput ystävät käpertyi lattialle viltin alle yhteen myttyyn. 
* Helsinkiretket. Tehtiin Miikan kanssa kaksi Helsinkiretkeä syyskuussa ! En kovin helposti pysty kuvittelemaan itseäni asumaan Helsinkiin, mutta ihana siellä on käydä. Vähän kuin piipahtaisi ulkomailla.

* ISADORA ultra matt liquid lipstick sävyssä 19 PLUM PUNCH. En ole mikään hirmuinen meikkihifistelijä, minulla on ne tietyt vakkari meikkituotteet joita käytän vuodesta toiseen. Mutta huulipunia välillä fiilistelen ! Nyt syksyä kohden kiinnostaa taas hieman tummemmat sävyt huulilla. Tässä Plum Punch:ssa on tosi kaunis luumuinen sävy. Vähän miinusta siitä, että levittäessä täytyy olla tosi tarkka ja ottaa aplikaattoriin vaan vähän punaa. Se nimittäin kerrostuu ja jää helposti epätasaiseksi.

Ajattelin välillä koota tällaisia lempparijuttuja yhden postauksen alle ! Voi olla, että näitä tulee kuukausittain tai vähän harvemmin. Katsotaan ! Kommentit