Vilttimekko

Voi että nämä kuvat tuntuu jo ihan ikuisuuden vanhoilta, vaikka kuvausajankohdasta ei edes ole hirveän paljon aikaa. Halusin kumminkin jakaa nämä, koska näissä on vielä sitä ihanaa syysfiilistä. 
Lokakuu hurahti ohitse ihan hirvittävän nopeasti. Miettikää, kohta on jo marraskuu ja täällä on satanut ensilumikin. 

Näihin päiviin mahtui kaikenlaista: iltakävelyitä puistossa, väsymystä ja epävarmuutta, päiväunia, töitä, unettomia öitä, kirpakoita metsäretkiä ponin kanssa, kirkasvalolamppu, ystävän mielettömän ihanat ilouutiset, minun kädet lämmitettävänä sinun käsissä ja lempeitä aamuja. 
Näissä kuvissa näkyy muuten viimeisin ompelukseni ! Törmäsin pinterestissä seikkaillessani mekkoon, joka näytti aivan siltä kuin se olisi tehty jonkinlaisesta viltistä tai torkkupeitosta. Idea oli hirmu hauska, joten päätin yrittää tehdä oman, hieman eri mallisena. Yhtenä iltana sitten syntyikin smock-mallinen vilttimekko. Ompelin mekon Ikean puuvillaisesta Tuvalie-torkkupeitosta ! 

Pakko myöntää, etten tämän valmistuttua juuri ole muita mekkoja käyttänytkään. Niin ihanan pehmeä ja lämmin ja toimii kivasti myös esimerkiksi pitkien saappaiden kanssa. 

Tämä oli muuten ensimmäinen vaate, jota ommellessa mun ei tarvinnut purkaa yhtään ! Jihuu. Ehkä minun ompelemisestakin tulee vielä sujuvaa, eikä vaan epätoivoista tuhinaa ja lenteleviä ärräpäitä, hahaa.


Kuvat: Miikka

Kommentit

Lähetä kommentti

hei olette ihania !