Marras


Juttelin juuri ystäväni kanssa siitä, miten onnellinen oikeastaan olen. Yleensä tähän aikaan vuodesta olen aina vaan väsynyt ja alakuloinen, mutta nyt oon ollut vaikka miten iloinen. Jonkinlainen rauha on tehnyt pesän minun mieleen. Hyvänä esimerkkinä tuo yllä oleva selfie, kun ilo ja hymy vaan puski läpi, vaikka ekaksi yritinkin sellaista the coolnezzz-posea. Haha. Olin just lähdössä ulkoiluttamaan löytämääni ruusuista vintagekaapua ja eksyttiin ystäväni kanssa ihan tosi hyvälle brunssille vähän vahingossa, mistä jatkoin yksin elokuviin katsomaan Loving Vincentiä. Ihana päivä. Meille on Idan kanssa muotoutunut tällainen askartelukerho ! Molemmilla tuntuu olevan jatkuvasti tarve ja halu tehdä jotain käsillään, on se sitten piirtelyä, askartelua tai käsitöitä. Ollaan nyt muutamia kertoja puuhailtu yhdessä jotain - Ida on innostunut bujoilusta ja minä viimeksi kudoin kaulahuivia ja värittelin aiemmin piirtämiäni teekupposia. Tosi ihanaa askarrella yhdessä, syödä vähän jotain hyvää ja vaihtaa samalla kuulumiset.

Pyörittelin myös taas ideoita blogin suhteen, muutamassa blogissa on nyt näkynyt ainakin yksi kiva haaste ja ajattelin, jos saisin marraskuulta koottua taas vähän jotain suosikkeja. Joiltain tubettajilta oon katsellut Q & A- videoita, mutta en tiedä oisko kysymyksiin hauskempi vastailla sit vaikka videolla, hihee. Jännä edes ajatella. Asukuvia varmaan näin talvella näkyy vähemmän, koska tulee niin nopsaa pimeää ja olen kummiskin päivätöissä.

Mutta, jos tulee jotain mieleen mitä olisi hauska lukea niin kertokaahan !


Kommentit

 1. Mulle tulee aina kovin hyvä mieli sun postauksista. Olet ihana!

  VastaaPoista
 2. Olipa ihana postaus! Jännä juttu, että tekstin otsikko sai mut miettimään, mitä MARRAS ihan alkujaan on tarkottanut. Tiesitkö, että suomen kielessä marras tarkoittaa kuoleman ennusmerkkejä? Aika hyytävää, aina oppii uutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Ja joo itsasiassa - tiesin ! Oon joskus aikoinaan ottanut samasta asiasta selvää silloin kun Mokomalta tuli Marras-niminen kappale. Ja jotenkin sen vuoksi minun mielestä oli just niin hauskaa tehdä tällainen iloinen postaus noinkin synkän otsikon alle, hohoo. Vähän valoa pimeyteen !!

   Poista

Lähetä kommentti

hei olette ihania !