Huurteisia

Lumet on vähän saanut jo huutia tähän mennessä, mutta on sitä onneksi vielä jonkin verran talvisesti maassa ! Näitä kuvia käytiin ottamassa Miikan kanssa jo itsenäisyyspäivää edeltävänä iltana. Ihania huurteisia lumipuita !

Minulla ei ole vielä oikein ollut kummoista joulumieltä, mutta olen kumminkin fiilistellyt tämän päiväistä vapaapäivää hiukan jouluisissa merkeissä: lämmittänyt takkaa, tiskannut ja siivoillut joulusoittolistoja kuunnellen, käynyt ostamassa viimeiset joululahjat veljen kanssa (veli on kuulemma kuunnellut jo pari viikkoa jouluradiota autossa) ja tein vuokraemännältä saamistani havuista kranssin ulko-oveen. 


Tää kulunut joulunalusviikko on ollut aika kiireinen, tuntui että piti venyä vähän joka paikkaan samaan aikaan. Eilen olin melkein kaksitoista tuntia töissä, jonka jälkeen sitten nukuin seuraavat kaksitoista, haha. Ihanaa kyllä rauhoittua muutamaksi päiväksi. Jos saisin vaikka luettua kirjaa eteenpäin ilman, että silmät alkaa painua kiinni aina muutaman sivun jälkeen. Huomenna aamulla pääsee äidin puurokattilalle mantelia etsimään, mistä jatketaan syömään mummun luokse. Pääsen kainaloonkin. 
Eiköhän se joulumieli sieltä löydy. Hei suloista Joulua te kaikki ! 
Kuvat: Miikka

Kommentit

  1. Hyvää joulua myös sinulle! :) Saako muuten kysyä, että mitä teet työksesi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hii, kiitos ! Joulu meni kyllä mukavasti, ihanaa uuttavuotta !:--) Olen itsenäinen ammatinharjoittaja, että ihan itse oman soppani keitin, haha. Ajattelin työjuttuja avata vähän Q&A-postauksessa, kun kysymyksiä ei tullut kovin paljon niin haluan säästää tätä sinne. HEh :--D

      Poista

Lähetä kommentti

hei olette ihania !