25 before 25: Kokeile jotain ihan uutta

Aika harvoin tulee enää vastaan jotakin sellaista, mitä haluaisi kokeilla, muttei ole vielä koskaan aiemmin kokeillut. Käytiin jokin aika sitten Merin kanssa kokeilemassa molemmille uutta juttua: retkiluistelua ! 

Vitsi, että se olikin rankkaa ! Pyllähdyksiä tuli alkuun muutama, mutta kyllä me hyvässä kunnossa olevilla jääosuuksilla oltiin jo aika hyviä. Ainakin ekakertalaisiksi.
Pakkasin meille mukaan kuumaa mehua lämmikkeeksi, jotta saatiin hetki rauhassa levähtää Siilinkarilla ennen kuin jatkettiin matkaa takaisin päin. Merin kanssa juteltiin siitä, miten nykyään tulee luotua paljon vähemmän uusia muistoja ystävien kanssa ja ajaudutaan muistelemaan vaan niitä muutaman vuoden takaisia juttuja teemukillisen ääressä. Sillä lisäsin minun 25 before 25-listallekin sen: luo uusia muistoja ystävien kanssa.

Nyt on ainakin uusi juttu mitä muistella, kun kokeiltiin ensimmäistä kertaa retkiluistimia ja kuinka paljon nauratti kun minä olin siellä selälläni heti muutaman kymmenen metrin jälkeen. Ja Meri vähän myöhemmin.Kommentit

  1. ihanan värinen tuo sinun takki! mistä se on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos ! tämä on kuule muutaman vuoden vanha jo ja on ostettu muistaakseni ihan Prisman urheilu/ulkoiluosastolta :-)

      Poista

Lähetä kommentti

hei olette ihania !