Kirkkaat päivät

Huhhui, onpas tulossa ihan superkiireinen viikonloppu. Töitä, tallihommia, ystävän synttärit, sedän kuuskymppiset ja meidän tyttöporukan treffit. Ajattelin tässä iltamyöhään näpytellä vähän viime aikojen kuulumisia.
Aurinko ! Ihana herätä siihen, kun valo kuultaa jo aamuisin verhoista läpi. En oikein vieläkään osaa ajatella, että aurinkolasit ja toppatakki olis kavereita, mutta niin tuo vaan valo häikäisee.

Kävin uudella Kalevaan avatulla kirppiksellä ja tein muutaman kivan löydönkin. Ihanan kukallisen vintage croptopin ja tuon yllä olevan vaaleansininen villapaidan. Ostin myös hassun pienen hyllykön kotiin. Sekin on vaaleansinen ja siinä on katto. Se näyttää vähän pieneltä kerrostalolta.

Asennettiin Miikan kanssa vähän hyllyjä minun makkariin ja laitan nyt taas yhden uuden hyllyn varaan sen, että opin järjestelmälliseksi ja siistiksi ihmiseksi. Tuskin tulee tapahtumaan, mutta usko ja toivo hyvien asioiden tapahtumiseen on tärkeitä asioita elämässä, eikö ? Haluisin joskus tännekin ottaa jotain kuvia minun söpöstä pienestä kodista, mutta kaikki vaan on aina niin mullinmallin. Ehkä vielä joskus. Kon Mari, i need you. 
  

Olen myös pohdiskellut, että ottaisin kirpparipöytää tässä kevään aikana. Olisi ainakin jonkinmoista vanhempaa vaatetta ja kirjoja, jotka saisivat jatkaa matkaa eteenpäin. Maaliskuussa käyn ehkä Turussa viikonloppureissulla ja huhtikuulle ajattelin suunnitella jotain pientä lomapätkää. Helmikuu on ollut aika stressaava monin tavoin, se saisi siis loppua jo !

Väsyttää, mutta kuuluu ihan hyvää. Onko kenelläkään muulla sellainen tunne, että äkkinäinen valon lisääntyminen väsyttäisi ? Niin ihana kuin aurinko onkin, tuntuu että pääkoppa on vähän sekaisin näistä kirkkaista päivistä. Totutelua, totuttelua !Kommentit