Paperikauppa Maunulassa

Voisin ruksia erään kohdan olemattomalta to do-listaltani nyt, kun olen viimein tehnyt yhden tärkeän asian Helsingissä - käynyt Jeminan kaupalla.

Moni Jeminaa kauemmin seurannut varmasti muistaa ensimmäisenä sen valtavan postikorttiseinän, mikä aiheutti aina ihastelua. 
Muistan myös huokailleeni niitä  kirjepaketteja mitä Jemina lähetti ja vastaanotti Postcrossing-kirjeenvaihdon kautta ympäri maailmaa. 

Kun tarkemmin ajattelee, ei ole mikään ihme että nyt on olemassa oma ihana paperikauppa. Katsokaa nyt tuota näyteikkunaa.
Sinikara stationery on pieni työhuoneen ja paperikaupan yhdistelmä Helsingin Maunulassa, missä Jemina siskonsa Even kanssa yhdessä luovat kaikenlaista kaunista ja kannustavaa.

Kauppa käy edelleen enimmäkseen verkossa, mutta kivijalkaputiikillekin pääsee tekemään ostoksia, jos vaihtelevat aukioloajat sopivat omaan kalenteriin. Aukioloajoista saa lisätietoa nettisivuilta ja facebookista. 

Minä itse en ole sen enempää innostunut tästä kalenteripuuhailusta, vaikka silloin tällöin näenkin itseni mahdollisena bujoilijana. Omat suunnitelmat muuttuvat niin tiuhaan, että kalenteri olisi aina ihan auttamattomasti myöhässä. Tykkään kuitenkin seurailla ystävän yrityksen kehitystä ja puuhailua näin etäämmältä, kun nähdään harvoin.

Kaikille askartelusta ja kalenteriharrastuksesta kiinnostuneille suosittelen visiittiä joko Sinikaran nettisivuilla tai suloisella pienellä putiikilla !

Metsäpurontie 16
00630 Helsinkips. Sain Jeminalta muutamia tarroja, onko tämä nyt sitten yhteistyöpostaus

Kommentit

  1. mihihih pitäisikö alekoodilla 'paavo' saada kassalla jokin etu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. täytyy kysyä paavolta saako hänen nimeään käyttää markkinointitarkoituksiin, khiheh

      Poista

Lähetä kommentti

hei olette ihania !