Asukuvista


Huomasin juuri, että täällä blogissa on viimeksi marraskuussa ollut jokin asukuvan tyyppinen kuva. Ellei lasketa sitä kuvaa, missä seison tuulihousuissani Ohtakarissa hyytävän meren rannalla joulukuussa. Nyt talvella asukuvia ei yksinkertaisesti ole ollut, sillä olen kulkenut lähes koko talven toppatakissa ja toppahousuissa. Joka on sekin tosi okei, mutta pakko myöntää - vähän se kyllä jo kyllästyttää.
 
Nyt kevään (pikkuhiljaa) saapuessa olen kuitenkin käynyt innoissani vaatekaappiani läpi ja miettinyt vaikka kuinka paljon kivoja asuja. Välillä pohdiskelen silti sitäkin, onko mitään ideaa nähdä vaivaa ja julkaista tänne asukuvia, kun nykyään on instagram ja pinterest inspiraatiota pullollaan. Asukuviin kun tarvitsee toisen ihmisen avuksi, kivoja kuvauspaikkoja yms.   
Kuitenkin tykkään tällaisista kivoista fiilistelykuvista, missä sitten näkyy vähän sitä tyyliäkin ja itse blogin kirjoittajaa. Minulle tällaisissa kuvissa on myös tosi tärkeää se miltä on tuntunut sillä hetkellä, kun kuva otettiin. Siltä, että näytän kivalta. Identiteettini rakentuu tosi vahvasti oman tyylin varaan ja siksi tämä blogi on saanut joskus alkunsakin - tuntuisi siis vähän hassulta jättää sellaisen aspekti blogista kokonaan pois. 
Lisäksi oman itsen fiilistely on tosi tärkeää ! Muistakaa välillä fiilistellä miten kivoja olette, ja miten hyvältä näytätte !! Se on ihan sallittua.  

Haluaisin myös ehkä tuoda jonkun jujun näihin asu/tyylikuviin. Esimerkiksi tuoda enemmän esille sitä, miten yhdistelen jotakin yksittäistä vaatekappaletta erilaisiin asuihin. Jos olisi vaikkapa kukallinen neuletakki neljässä eri asussa? Tai leveälahkeiset mustat farkut eri tavoin yhdisteltynä. Tai punaiset kengät, nahkatakki tms. Ideana juurikin se, miten omista vaatteista saisi kaiken mahdollisen ilon irti, eikä aina kokisi tarvetta hankkia jotakin uutta. Se haastaisi omaakin ajattelua vielä enemmän tyylin ja kuluttamisen suhteen ! 

Mitä mieltä, kiinnostaisiko tällainen ?❤


Kommentit

 1. Kiinnostaa!
  Sulla on ihanan pehmeä, uniikki ja kekseliäs tyyli, jota olisi kiva nähdä lisää :)) Kaiken muun sisällön ohella. Kiitos kauniista blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kivaa ! Voii, miten nätisti sanottu, kiitos itsellesi !! Ihanaa kun seurailet.

   Poista
 2. Kiinnostaa, kiva idea!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

hei olette ihania !