Ihania juttuja syyskuulta


- Syyskuun alussa alkaneet tanssitunnit. Olen kansalaisopiston nykytanssin alkeet- kurssilla ja vitsit miten kivalta tuntuu oppia joka kerralla jotakin uutta ja haastaa itseään. Olen vuosien ajan halunnut aloittaa jonkinlaisen tanssimisen ja nyt ihmettelen miksi odotin näinkin kauan ! Kiitos kaikille ihanille tyypeille, jotka tsemppasitte aloittamaan, vaikka jännittikin.

- Miniloma Naantalissa ja Turussa. Matkanteko Miikan kanssa on ihanaa.

- Täytin 26. Hassu ikä, tuntuu aikuisemmalta kuin kakskytviis.

- Elokuvat. Olen katsonut nyt useamman elokuvan kuin pitkään aikaan ! Käytiin katsomassa Downton Abbey- elokuva niagarassa ja oli tosi kivaa pitkästä aikaa istua elokuvateatterin punaisille penkeille. 

- Ystävät, jotka lähtee spontaaneille metsäretkille ja auttavat kyytiasioissa, kun oma kulkeminen vaikeutuu.  


- Ostin viimein koivusta valmistetut sukkapuikot. Ne on ihanan kevyet, eivätkä tipahtele niin helposti - kantapään pohja is my enemy.

- Idan fuck, it feels like fall-soittolista. Oon tosi huono etsimään uutta musiikkia kuunneltavaksi, joten tykkään hirmu paljon muiden tekemistä soittolistoista. Tuokin sopii niin hyvin just syksyfiiliksiin, oi. 

- Syksyn avantokausi on aloitettu. Olemme polkeneet Idan kanssa tanssituntini jälkeen rauhaniemeen saunomaan ja uimaan. Kuumat löylyt ja kylmä vesi juurruttaa ihanasti kiinni omaan kehoon. Avantoa saa vielä odottaa, mutta pimeissä syysilloissa on oma kirpakka tunnelmansa. 
kuva minusta: Miikka

Kommentit