Ruutua

takki, huivi ja neule - 2nd hand, 
hame - itse tehty
baskeri - Halonen 

Yhtenä iltana selaisin tylsyyksissäni blogia vuosia taaksepäin ja katselin vanhoja asuja. Ne oli aika kivoja ! Osa toki oli ymmärrettävästi vähän öööö-osastoa, mutta monien kohdalla hihkuin Miikalle olohuoneeseen, että mää oon ollut aika söpö sit kuitenkin.

Pitäisi aina tasaisin väliajoin tehdä tutkimusmatka omaan vaatekaappiin ja pitää oman tyylin kanssa pieni kehityskeskustelu. Blogi on hauskasti päiväkirjamainen muisto itselle ja samalla myös kuvakirja omasta tyylistä ja sen muuttumisesta. Koulutyttömäisyys ei enää tunnu omalta rusetteineen ja henkseleineen, mutta oli hauska siinä selaillessani huomata miten monta tuttua vaatetta yhä roikkuu kaapissa vielä niin monen vuoden jälkeen. 

Tämäkin hame on yksi suosikkejani ja itse tehty. Inspiroiduin itseasiassa yhdestä vanhasta asusta vuodelta 2012 ja tämä on vähän kuin remake-asu siitä. Tai nyt kun katson näitä niin ei kyllä oikeastaan yhtään, hehee. Minulla on yhä kaikki tuon asun vaatteet, paitsi kengät, jotka tanssin niin puhki yksissä häissä vanhan navetan betonilattialla, että molempien kenkien pohjat halkesi käyttö-ja korjauskelvottomiksi. 

Kiinnostaako tyylijutut ja asukuvat? Vai onko tällainen pohdiskelu vaan tylsää? Mitä mieltä muuten olette tuosta, että ilmoitan mistä vaatteet on peräisin ? Itse olen ajatellut sen niin, että ehkä se inspaisi etsimään vaateaarteita käytettynä? Kauheasti kysymyksii, huh !
   
Kuvat: Milli

Kommentit

Lähetä kommentti

hei olette ihania !