Uimapaikkoja


Helteinen alkukesä sai innostumaan iltauinneista. Vesi viilensi ihanasti ihon ennen nukkumaan menoa ja iltauinnissa on jotain sellaista lempeää tunnelmaa mitä haluaisin purkittaa talveksi talteen.

Siitä sain idean, että tallennan iltauimapaikkamme muistoksi. Tai pyydän uimakumppaniani tallentamaan toivomani hetken. Siispä, otin itselleni lempeän haasteen käydä niin monessa uimapaikassa kesän aikana kuin ehdin ja jaksan. Eikä uinnit ole sidottu vain iltaan, kunhan ui ja nauttii siitä. Se on tärkeintä, muita sääntöjä ei ole. 
  
Kaukajärvi

Kaukajärvessä ehdottomasti ihaninta on sen häikäisevän kirkas vesi. Olen viettänyt elämässäni monta kesää uiden ja polskien kaukajärvessä, sillä se oli lapsuuteni lähin uimapaikka. Siksikin sillä on erityinen paikka sydämessäni. Sen rannoilla on koettu kaikenlaisia iloja ja kasvukipujakin.  

Mökkiranta

Mökillä heitin talviturkin jo toukokuun puolella, mutta tämä kuva on juhannukselta, kun tein vielä pienen uimalenkin saunottelun päätteeksi. Vesi on näin alkukesästä mukavan korkealla ja laiturilta pääsee helposti uimaan. 

Peltolammin uimaranta

Peltolammi on pikkuinen, mutta syvemmällä lymyilee kylmä pohjavesi. Tummissa vesissä on jotakin vähän lumoavaa ja hurjaakin. Välillä ratasillalla puksuttaa ohi Helsinkiin suuntaava iltajuna samalla, kun joku hyppää laiturin päästä pommin.
  
Lahdesjärven uimaranta

Lahdesjärvessä vesi oli lämmin ja tumma. Kävimme uimassa vanhalta uimarannan sivuun jääneeltä betonilaiturilta. Laiturin päässä parveili pieniä kaloja. Tavaroille paikkaa etsiessämme huomasimme laiturin sivussa pienen ajokoiran, joka odotti rauhallisesti omistajiaan iltauinnilta. Senkin turkki oli märkä, lienee pieni vesipeto siis.Kuvat: Milli 
ja Miikka

Kommentit