Ensimmäinen villapaitaOlen neulonut ensimmäisen villapaitani ! 


Kirjoitin jo aiemmin hankaluuksistani ymmärtää neuleohjeita, mutta nyt opin etteivät ne aina olekaan aivan käsittämättömiä. Täytyy vaan malttaa aloittaa vähän helpommasta. Ja opiskella termistöä.

Neuloin villapaidan Rknits Hjemme- ohjeella hieman soveltaen. Tein alahelmaan pienen resorin ja jätin neuleen reilusti lyhyemmäksi kuin alkuperäisessä ohjeessa. Halusin lyhyen, mutta lämpimän villapaidan hameiden kanssa käytettäväksi. Niin, ettei aina tarvitse miettiä mihin sulloo puolet villapaidan helmasta, kun se on auttamattomasti liian pitkä ! Villapaita onnistui mielestäni ihanasti.

Itse tekemisestä ja valmiiksi saamisesta tulee niin hyvä mieli. Tuntuu ihan erilaiselta ottaa ja pukea vaatekaapista vaatteita, jotka on itse tehnyt. Se on sellaista hykerryttävää ylpeyttä omasta itsestä, mihin ei aina muuten niin tunnu olevan aihetta. Tässä asussa yhdistyy kivasti ensimmäinen ompelemani vaate eli tuo jo vuosia sitten tekemäni ruutuhame (joka on kestosuosikkini edelleen)  ja tämä uusin villapaita.

Kun miettii mitä kaikkea on yhdeksän viime vuoden aikana saanut aikaiseksi, hymyilyttää aikalailla.
Kuvat: Miikka, rakas

Kommentit

Lähetä kommentti

hei olette ihania !